Architecten

Uw ontwerp, uw profiel

Waarom concessies doen in uw ontwerp? Met het profielsysteem Intaltherm biedt Intal u maximale vrijheid in vormgeving van aluminium kozijnprofielen, deklijsten en vliesgevels. Creatieve ideeën over vorm, functie en stijl zijn vaak de redenen voor opdrachtgevers om voor u als architect te kiezen. Bij Intal kunt u uw creativiteit tot in detail doorvoeren.

Intal biedt u deze mogelijkheid door het volledige productieproces in eigen beheer uit te voeren: profielen ontwerpen, extruderen, isoleren, poedercoaten, produceren en monteren. Ook subtiele integratie van onder meer zonwering en rolluiken behoort tot de opties. Hierdoor worden aluminium kozijnen en vliesgevels unieke, conceptversterkende stijlelementen.

Voortdurende innovatie
Dankzij een eigen R&D afdeling loopt Intal voorop met hoogwaardige mogelijkheden voor bouwprojecten. Daarnaast werkt Intal volgens de BIM methodiek; samen met u streven we naar het beste ontwerp voor uw project.

Energieneutraal
Kozijnen van Intal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kennen zeer goede isolatiewaarden. Intal is voorzien van het VMRG Keurmerk en derhalve aangesloten bij de Stichting AluEco.

Onze missie is om uw ideeën te realiseren. Met kwaliteit, zekerheid en vrijheid.

Meer informatie?
Bel 0226 - 341525 of stuur een mail.

 

Waarom architecten voor Intal kiezen:

  • Eigen ontwerp creëren
  • Energieneutraal en duurzaam
  • Stijlvol en functioneel