Voor
alles een
oplossing

Intal: ook een duurzame een keuze

Energieneutraal
Kozijnen van Intal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kennen extreem goede isolatiewaarden. Dit maakt onze producten ook uitermate geschikt voor energieneutrale bouw en bijbehorende subsidies. Intal is voorzien van het VMRG Keurmerk en derhalve aangesloten bij de Stichting AluEco.

Aluminium staat bekend om de lange levensduur en de minimale onderhoudsvraag. Toegepast zoals in Intaltherm bereikt het materiaal tevens een extreem hoge isolatiewaarde. Hiermee zijn aluminium profielen en vliesgevels van Intal in elk opzicht de beste keuze.

Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, verwerken wij alleen gerecycled aluminium. Bovendien is ons productieproces binnen korte afstanden optimaal ingericht. Energieverbruik en CO2-uitstoot zijn dus beperkt tot een minimum.

Oxfam Novib
Intal steunt het microfinancieringsprogramma "ondernemers voor ondernemers" van Oxfam Novib. Lenen bij een bank is voor kansarme mensen vaak niet mogelijk. Mede dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogramma een klein krediet, die later wordt terugbetaald.