Nieuws

NIEUW INTAL PROJECT: LAB4YOU

 

Wat mooi zeg dit stoere gebouw Lab4You. Een gave combinatie van design en duurzaamheid. Een ontwerp van Engel Architecten. Dit is ons eerste project in samenwerking met Vink Bouw.

 

PARTNERSHIP

Wjj hechten net als Vink Bouw veel waarde aan duurzame relaties en hebben in het voortraject al kunnen laten zien dat wij door actief meedenken over de beste aluminium geveloplossingen een goede partner zijn. Wij zullen tijdens het bouwtraject bewijzen dat wij er alles aan doen om de verwachtingen te overtreffen. Laten zien dat wij gaan voor partnership. De aluminium kozijnen en vliesgevels laten 'shinen' in het pand!

 

DESIGN & DUURZAAMHEID

Lab4You is een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling. Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een mooi ontwerp. Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject in Amsterdam dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd. De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden ligt in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

 

32 UNITS

Lab4you bestaat uit 32 units. Dat zijn 2 woon/werkappartementen en 3 bedrijfsruimten (waarvan één fietscafé en een (lunch) restaurant) en 27 woningen. Lab4you is een complex dat is ontworpen in opdracht van de leden van de bouwgroep, oftewel de toekomstige bewoners.