Nieuws

NIEUW INTAL PROJECT: Rudolf Steiner College

 

Na samen de Louis Bouwmeesterschool in Amsterdam, het PCC in Heiloo en het Gerrit Rietveld College in Purmerend te hebben gerealiseerd is het Rudolf Steiner College een nieuw, prachtig project voor ons in opdracht van Aannemersbedrijf Putter. De vierde school waarbij wij samenwerken. Hopelijk volgen er nog meer mooie samenwerkingen.

 

Meest efficiënte en bouwfysich beste oplossing

 

Wij hebben dit project in opdracht gekregen na een intensief adviseringstraject waarbij onze input doorslaggevend is geweest om de meest efficiënte en bouwfysisch beste oplossing te creëren. De wens van de architect is om de kozijnen grotendeels achter het metselwerk te plaatsen waardoor de profilering uit het zicht blijft. Dit maakt het plaatsen van de kozijnen inclusief dichtingen en waterslagen complex. Door de productievolgorde aan te passen en de montage bij Intal in de fabriek te doen zijn wij tot een oplossing gekomen die voordelen oplevert voor alle partijen en die de prestaties en kwaliteit gaan verbeteren

 

Bewijs van de kracht van samenwerking

 

Dat Putter ook bij deze opdracht voor onze aluminium geveloplossingen en onze manier van werken heeft gekozen, is voor ons weer een bewijs dat jarenlange samenwerking in vertrouwen met opdrachtgevers leidt tot innovatie en kwalitatief betere resultaten!

 

PCC Heiloo

PCC Heiloo

Louis Bouwmeesterschool

Louis Bouwmeesterschool Amsterdam

Gerrit Rietveld College Purmerend

Gerrit Rietveld College Purmerend