Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

(3D) tekenaar/ werkvoorbereider (DEURNE)

 

De beste geveloplossingen voor projecten waar wij aan werken worden door jou getekend. Jij begrijpt hoe complex een Intal project kan zijn, je levert altijd precisiewerk. Jij bent (3D) tekenaar/ werkvoorbereider en op zoek naar een nieuwe baan.

 

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou ? Lees dan snel verder en solliciteer.

 

Wat ga je doen?

 

Je gaat aan de slag bij het procesdeel Front Office stroming ETO (Engineering to order) op onze locatie in Deurne. De processtroom van ETO kenmerkt zich door de complexiteit van het werk. In de projecten zitten veel unieke technische details. Daarnaast moeten er veel technische en bouwfysische vraagstukken en onderbouwingen aangeleverd worden. Hier komt veel analytisch inzicht bij kijken, waarbij je oog voor detail moet hebben.

Je vertaalt de behoefte van de klant in gevraagde technische oplossingen en levert (3D) tekeningen en detaillering van hoog niveau. Je neemt deel aan engineeringssessies en bouwvergaderingen op locatie en fungeert als adviseur richting de klant.

 

Wij vragen

 

Continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou.

 

Daarnaast:

 

  • een bouwtechnisch achtergrond, MTS- of HTS;
  • ervaring in (3D) tekenen en werkvoorbereiding;
  • een nauwkeurige werkhouding en een sterk analytisch vermogen;
  • kun je goed zelfstandig werken, plannen en focussen;
  • de ambitie en de drive om te groeien;
  • is het een grote pré als je 3D kunt tekenen.

 

Waarom jij bij ons wilt werken!

 

Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Jij begrijpt helemaal waarom wij bij Intal doen wat we doen. Je kunt je vinden in onze manier van werken. Als (3D) tekenaar/ werkvoorbereider onderdeel zijn van een team van 80 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen maakt jou enthousiast. Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

 

Wij bieden jou ook nog:

 

  • een marktconform salaris;
  • 27 verlofdagen én de mogelijkheid om de 13 ADV dagen in tijd of geld uit te laten keren (jij kiest wat het best bij jou past);
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, neem het initiatief en groei;
  • veel borrels en leuke events, want samen successen vieren doen wij graag bij Intal.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist voor onze locatie in Deurne? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via join@intal.nl 

 

 

Direct
online
solliciteren