Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Brand manager

 

Weet jij hoe je bedrijfsdoelstellingen kunt vertalen in een goede marketing & communicatiestrategie en hoe je boeiende content kunt ontwikkelen? Begrijp je vanuit jouw ervaring waar de kracht van customer en employer branding ligt? Ben je op zoek naar een functie met veel vrijheid en een hoge mate van zelfstandigheid? Grijp dan deze kans en kom werken als brand manager bij Intal!

 

Wat ga je doen?

De rol van brand manager is een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is! Je gaat in deze functie aan de slag met de drie merken van Intal: Intal, Thermal Breaks en De Intal Methode. Het is een nieuwe rol binnen onze organisatie waardoor je zal starten met het her-ontwikkelen van de marketingstrategie en communicatiebeleid. Je weet daarna zelfstandig uitvoering te geven aan dit plan om zo de zichtbaarheid van Intal te vergroten. Intal staat voor lef en ambitie, dit weet jij door jouw communicatie skills zowel online als offline uit te stralen. Daarbij is het natuurlijk onmisbaar dat je weet wat er speelt in de organisatie. En daarvoor weet jij snel de juiste collega’s te vinden (en andersom net zo). Zowel de website als de huidige huisstijl biedt ruimte voor optimalisatie waar jij jouw creativiteit in kwijt kunt.

 

Naast het bereiken van de klant help je ons bij het uitstralen van een authentiek en onderscheidend werkgeversmerk. Samen met HR werk je aan de employer branding strategie en initieert en ondersteunt de initiatieven. Je bewaakt onze zichtbaarheid op social media en zorgt voor traffic naar onze website. Je maakt de juiste vertaalslag van onze organisatiecultuur naar de buitenwereld. Op het gebied van interne communicatie help jij bij het opzetten van ons eigen platform of intranet.

 

Voor deze positie zoeken wij een ambitieuze, creatieve en energieke partner die over de juiste skills beschikt om ons nog beter te profileren. Er is binnen deze rol veel mogelijk waarbij geldt: als jij de ambitie hebt dan geven wij je de kans.

 

Wat zoeken we in deze Intalist?

-        Je bent communicatief vaardig en niet op je mondje gevallen!

-        Je hebt genoeg kennis en ervaring om een leidende en assertieve rol te pakken

-        Je bent een enthousiast en creatief persoon, boordevol leuke ideeën

-        Je hebt talent voor schrijven en bent sterk in het vinden van woorden en oplossingen

-        Je bent voor circa 24 uur per week beschikbaar. Definitieve uren in overleg

De rol is zowel mogelijk in loondienst als op ZZP-basis.

 

Waarom je bij Intal wilt werken?

Intal is een vooruitstrevende bouwpartner voor aluminium kozijnen en vliesgevels en is zo plat als een dubbeltje. Wij zijn gevestigd in Opmeer, Medemblik en Horst. Je komt te werken in een open en gave werkomgeving bij onze hoofdvestiging in Opmeer. Je krijgt van ons maar liefst 40 verlofdagen per jaar om te genieten van al het moois buiten Intal. Je wordt onderdeel van een team van 90 Intalisten waarbij ambitie en ruimte voor persoonlijk ontwikkeling is. Successen vieren we graag en over de kwartaalborrels en jaarfeesten wordt nog lang na gesproken.

 

Kijk voor een impressie hier.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren

Mw. Dhr.