Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

CNC Operator

 

Je gaat aan de slag op het productieonderdeel Voorbewerking. Het procesdeel voorbewerking is de eerste schakel in het productieproces en is verantwoordelijk voor het verspanen van de aluminium profielen. Op drie machines (2 CNC, 1 conventioneel) worden alle nodige voorbewerkingen gefreesd.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Wij zoeken iemand die ervaring heeft als machinebediende of operator. Je hebt CNC kennis en ervaring met het bewerken van metaal. Je kunt kleine storingen van de machine verhelpen en het omstellen van de machine is voor jou geen probleem. Je beheerst de Nederlandse taal, je bent leergierig en hebt passie voor werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om in 2 ploegen te werken. (05.00 - 14.00 / 14.00 - 23.00) Gezien de ploegentijden kun je niet afhankelijk zijn met het openbaar vervoer en is eigen vervoer vereist.

 

Wat wij bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een volledig platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

• Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten en flexibele werktijden.

• Werken volgens De Intal Methode

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training

• Een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

We zijn op zoek naar een samenwerking voor de langere termijn!

 

Interesse? Mail snel naar hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren