Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Calculator


Als teamlid in het procesdeel Front Office krijg je een variëteit aan werkzaamheden die je mag oppakken. Je begint je rol als CALCULATOR, waar jij de aanvragen van de klant omzet in een offerte. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen (zowel CAD als Revit) en om te zetten naar de behoefte en gevraagde technische oplossingen die Intal biedt. Als de offerte opdracht wordt weet jij technisch een definitieve afstemming te bereiken met de projectleiding van de klant en vervul je de rol van TEKENAAR. In LogiCAD en Revit werk jij de 2D en 3D detail- en werktekeningen kwalitatief goed uit. Als WERKVOORBEREIDER zorg je dat alle materialen zo in het systeem te zetten dat er overdracht kan plaatsvinden naar inkoop, productie en montage.

Continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Je herkent de obstakels en maakt ze zichtbaar waarna je initiatieven neemt om te gaan experimenteren.

 

Autocad // Revit // BIM // HBO Bouwkunde // Bouwtechnisch inzicht // Ondernemend // Accuraat // Gedreven

Wat wij bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een volledig platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Intal streeft er naar een showcase te worden voor LEAN-processen en LEAN-management. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

 

  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten en flexibele werktijden.
  • Werken volgens De Intal Methode.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
  • Een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

 

Ben je nog steeds aan het lezen? Dan hebben wij in ieder geval jouw interesse gewekt! Als je deze rol ambieert dan wordt het nu de hoogste tijd om jouw gegevens achter te laten.

 


Kijk voor meer informatie over werken bij Intal www.deintalmethode.nl.

Direct
online
solliciteren