Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Calculator / Werkvoorbereider


Als calculator/werkvoorbereider bij Intal B.V. coördineer je de verschillende projecten tot een project gereed is voor productie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en om te zetten naar de behoefte en gevraagde technische oplossingen die Intal biedt. Als de offerte opdracht wordt weet jij technisch afstemming te bereiken met de projectleiding van de klant. Je geeft opdracht aan onze aangesloten tekenbureaus, controleert dit en coördineert het proces tot er definitief tekenwerk is. Je stelt de productie- en montagetekeningen samen, zorgt voor vastlegging van productinformatie en voor verspreiding daarvan aan montageleiding en de productie. Continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Je herkent obstakels in het proces, maakt ze zichtbaar waarna je initiatieven neemt om te gaan experimenteren.

Jij als onze nieuwe collega’s..

Hebt een (werktuig)bouwtechnische achtergrond, kan tekeningen lezen, is communicatief vaardig, is ambitieus, ondernemend en gaat veranderingen niet uit de weg. Ervaring met onze systemen Orgadata en Profity is een pré.

Wat wij bieden?

Bij Intal werken we volgens De Intal Methode. De Intal Methode is een bedrijfscultuur waarbij de focus wordt gelegd op het persoonlijk geluk en ontwikkeling van de mensen. Intal kenmerkt als een platte organisatie met een open en ambitieuze houding. De mensen die er werken, onze Intalisten, hebben een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap. Continue verbeteren is een vereiste met lean als middel.

Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten en flexibele werktijden.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
  • Een enthousiast team van ca. 80 Intalisten met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

Kijk voor een impressie hier.

Ben je nog steeds aan het lezen? Dan hebben wij in ieder geval jouw interesse gewekt! Als je deze rol ambieert dan wordt het nu de hoogste tijd om jouw gegevens achter te laten. Kijk voor meer informatie over werken bij Intal www.deintalmethode.nl.

 

Direct
online
solliciteren