Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Machine-operator

 

Op zoek naar een uitdagende functie voor langere tijd met uitzicht op een vast contract? Vind jij het leuk om machines te bedienen, controleren en in te stellen? Lees dan snel verder!

 

Eind 2018 krijgen wij twee splinternieuwe machines waardoor wij op zoek zijn naar operators die deze machine willen gaan bedienen! Heb jij technisch inzicht en zie jij het als een uitdaging om deze machines jouw eigen te maken? Dan ben jij misschien onze nieuwe operator.

 

Waar ga je werken?

Intal is een organisatie die aluminium kozijnen en vliesgevels produceert. Bij deze functie ga je aan de slag binnen het productieonderdeel Voorbewerking. Het procesdeel voorbewerking is de eerste schakel in het productieproces en is verantwoordelijk voor het verspanen van de aluminium profielen. Op drie state of the art machines worden alle nodige bewerkingen gezaagd of gefreesd. Hierna gaan de profielen het volgende procesdeel, de assemblage, waar er een volledig kozijn van wordt gemaakt.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit bij Intal?

Je werkt in ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega’s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen, waren of zijn er verstoringen die je nog in de gaten moet houden? Samen met de teamleider en het team stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel de fabriek in gaat. Aan de slag!

 

Jij vervult een cruciale rol, waarbij jij ervoor zorgt dat de start van het productieproces effectief en efficiënt verloopt. Wat houdt dit precies in?

 

Je zorgt dat de aanvoerband van de machine altijd gevuld is met profielen zodat de machine continue kan blijven draaien. Jij stelt de machine goed in en bedient deze. Je bewaakt het goed functioneren van de machines en controleert de kwaliteit van de output. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en alleen iets door de organisatie laat gaan waarvan jij zeker weet dat de kwaliteit 100% is. Je signaleert storingen en grijpt tijdig in. Aan het einde van de werkdag laat jij je werkplek schoon achter en draag jij je werk over aan de volgende operators.

Je werkt in een klein en gezellig team van 4 medewerkers. Je stuurt samen met het team op maximale efficiency, kwaliteit en output. Daarnaast willen wij graag dat je met ons mee denkt en je daarom uitdagen om verbetervoorstellen te doen om diverse processen efficiënter te laten verlopen.

 

Kun jij onderstaande functie-eisen afvinken? Dan zoeken wij jou!

 

-        Aantoonbare ervaring met productiewerk

-        MBO werk en denkniveau en hebt oog voor detail en kwaliteit

-        Bereidheid om te werken in ploegendiensten (05.30 - 14.00 / 13.30 - 22.00) (Gezien de ploegentijden kun je niet afhankelijk zijn met het openbaar vervoer en is eigen vervoer vereist.)

-        Je beschikt over een proactieve instelling en je bent een doener

-        Je kunt goed in teamverband werken, maar durft ook zelf verantwoordelijkheid te nemen

-        Je bent initiatiefrijk en wacht niet af, maar grijpt in als dat nodig is

-        Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

(Ervaring als machine/procesoperator is een pré)

 

Wat hebben wij als organisatie te bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een volledig platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk voor ons. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende:

 

  • Een uitstekend salaris tussen de 2.280 en 2.600 bruto per maand incl. ploegentoeslag. Het salaris wordt bepaald aan de hand van relevante werkervaring en opleiding.

Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als:

  • 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar: ruim 8 weken aan vrije dagen!
  • reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, collectieve verzekering
  • Werken volgens De Intal Methode met daarbij uitzicht op een Intalistentoeslag en prestatiebonus
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
  • Een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret! 

Om een impressie te krijgen van de organisatie zou je ook de volgende bedrijfsfilm kunnen bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=5IaX1ALyC5A

 

Ben jij enthousiast geworden over bovenstaande functie? Neem dan snel contact met ons op.

Dit kan via hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren