Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Projectleider

 

Intal B.V. te Opmeer is wegens groei op korte termijn op zoek naar een projectleider.

Als projectleider kom je het team Back Office versterken. Het procesdeel Back Office is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie en montage van onze aluminium kozijnen en vliesgevels. In de rol van projectleider is het coördineren en multidisciplinair aansturen van de diverse projecten jouw taak. Je zorgt voor een goede communicatie met zowel de klant als montagebedrijven en realiseert een optimale verloop van de werkzaamheden. Je maakt een juiste vertaling van de order waarbij rekening wordt gehouden met de functionele wensen en eisen in combinatie met het financiële kader. De informatie vanuit de bouw vertaal je intern en zet je om in concrete acties. Kortom een uitdagende rol in een ambitieuze en dynamische organisatie!

Wij zoeken voor deze rol mensen met bouwtechnisch inzicht. Dit heb je verkregen door de ervaring die je hebt opgedaan in een soortgelijke rol. Je bent communicatief zeer sterk, staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig de projecten te leiden. Je borgt zowel de kwaliteit als de kosten en durft beslissingen te nemen.

Wat wij bieden?
Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Intal streeft er naar een showcase te worden voor LEAN-processen en LEAN-management. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

  • Een salaris dat past bij je rol, competenties en meerwaarde voor de organisatie.
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten, pensioenregeling en flexibele werktijden.
  • Een dynamische en inspirerende omgeving waarbij we werken volgens De Intal Methode.
  • Een gedreven informeel team waar je successen mee behaald.
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie ga je werken?
Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. Van ontwerp tot extrusie en van productie tot montage, als specialist willen wij maar één ding: de perfecte oplossing voor projecten bieden. Dat vraagt om meer dan alleen hoge kwaliteit. Snelheid en betrouwbaarheid bijvoorbeeld, evenals betrokkenheid en flexibiliteit. En daarom doet Intal alles zelf. Doordat de productie van het profielsysteem Intal-therm in eigen hand is, is Intal volledig onafhankelijk. Intal ontwerpt, produceert, levert en plaatst. Kortom: Intal staat voor vrijheid. Wij bieden innovatieve mogelijkheden, vrijheid in ontwerp en nieuwe kansen.

Direct
online
solliciteren