Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Projectleider

 

Ben jij positief en betrokken? Kun je snel schakelen en ben je probleemoplossend? Werk je graag in een hecht team en staat klanttevredenheid voor jou voorop? Heb jij affiniteit met de bouw en ben je graag aanwezig op bouwprojecten? Dan ben jij de projectleider buitendienst die wij zoeken!

 

Jouw rol binnen Intal

Als projectleider bij Intal ben jij het aanspreekpunt voor klanten, montagepartners en collega’s met betrekking tot projecten in uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de correcte oplevering van de projecten in termen van kwaliteit, budgetbewaking en doorlooptijd. Hoe ziet een werkdag eruit?

Als projectleider begin je de dag vaak buiten op de projecten. Je vindt het daarbij geen probleem om vroeg op pad te gaan, bent goed in het efficiënt indelen van je dag en geniet daarbij van de vrijheid die Intal je geeft. Je controleert de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden en polst behoeftes van de klant. De informatie vanuit de bouw vertaal je intern en zet je samen met de projectleiders binnendienst om in concrete acties. Je bent ongeveer 3 dagen in de week buiten en werkt de andere 2 dagen op kantoor of vanuit huis.

 

Dit zijn jouw kernactiviteiten:

· bewaken van voortgang, resultaten, budget en termijnen voor lopende projecten;

· aansturen en controleren van montagepartners;

· toezien op een juiste kwaliteit van het uitgevoerde werk;

· proactief actie ondernemen als afspraken niet nagekomen kunnen worden;

· signaleren van kansen en deze pakken om aan de veranderende klantwensen tegemoet te komen; natuurlijk met behoud van commerciële belangen;

· naleven van de opgestelde standaarden, spelregels en werkmethoden;

· herkennen van kwaliteits- en kwantiteitsproblemen en hiervoor initiëren van oplossingen.

 

Onze ideale kandidaat

· heeft lef en is klantgericht;

· is een daadkrachtig persoon;

· denkt altijd in oplossingen en is leergierig;

· is accuraat en resultaatgericht;

· communiceert open en positief;

· is fulltime beschikbaar.

 

Ervaring in de rol van projectleider is niet vereist. Heb je die ervaring nog niet, dan leren wij jou alles en komt de ervaring vanzelf!

 

Wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van aluminium raam- en deursystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen. Ons procesdeel Backoffice waar jij als projectmanager gaat werken, is verantwoordelijk voor het inkopen van de materialen en het plannen en organiseren van de productie en montage van onze aluminium geveloplossingen.

 

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

· wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);

· je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;

· er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;

· je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;

· je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;

· je werkt in een verrassend kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;

· je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;

· samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

 

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie! Je kunt contact met ons opnemen via join@intal.nl

Direct
online
solliciteren

Mw. Dhr.