Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Projectleider binnendienst / medewerker back-office

Intal is op zoek naar versterking binnen het procesdeel Back-Office. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

 

Het procesdeel Back-Office is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie en montage van onze aluminium kozijnen en vliesgevels. In de rol van projectleider binnendienst is het coördineren en aansturen van de diverse projecten jouw taak. In deze rol ben jij de schakel tussen de verschillende betrokken partijen. Je onderhoudt natuurlijk nauw contact met onze klanten maar daarnaast spreek je ook met: montagemedewerkers op de bouw, inkoop, werkvoorbereiders, team productie en transport. In deze functie mag jij jezelf zeker de spin in het web noemen. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Het team Back-Office bestaat uit medewerkers in de binnendienst en in de buitendienst. De projectleiders in de buitendienst bezoeken de bouw en halen daaruit informatie op. Jij weet deze informatie te vertalen naar concrete acties die aansluiten op de functionele wensen en eisen van de klant. Hierbij durf jij beslissingen te nemen die passen binnen het financiële kader.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Iedere ochtend verzamelen jij en je collega’s zich bij de dagstart. Hier worden de lopende en komende projecten besproken en wordt er een planning gemaakt. Gedurende de dag houd jij je onder andere bezig met het verwezenlijken van deze planning waarbij je ervoor zorgt dat de uitvoering zo efficiënt en correct mogelijk verloopt. Je houdt contact met de productie en zorgt ervoor dat er op tijd wordt geproduceerd, je zorgt ervoor dat er op de bouw een montageteam klaar staat om de kozijnen en vliesgevels te monteren, etc. Krijg je tussendoor een telefoontje over ontbrekende goederen? Jij weet snel te schakelen en zorgt ervoor dat deze kwestie wordt opgelost. Heeft de klant een vraag over een recent geleverd product? Ook qua service en nazorg weet jij met de juiste klantgerichte oplossing te komen. Kortom: een hele dynamische rol binnen een ambitieuze organisatie.

 

Welke competenties zijn in deze rol belangrijk?

 • Servicegericht en communicatief sterk. Is er iets aan de hand? Jij weet in overeenstemming met de klant tot de juiste oplossing te komen.
 • Flexibel en stressbestendig. Had je net nog de ene klant aan de telefoon en belt nu alweer de volgende? Jij weet je hoofd koel te houden, de juiste prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Waarmee ga je eerst aan de slag?
 • Helikopterview en innovatief. Je voorziet voortijdig obstakels, weet hierop te anticiperen en herhaling in de toekomst te voorkomen.

 

Welke functie-eisen zijn er?

 • Affiniteit met de bouw en bouwtechnisch inzicht is een pre
 • Klantgerichte mindset
 • HBO werk/denkniveau
 • Kennis van Microsoft Office

 

Wat wij jou bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Intal streeft er naar een showcase te worden voor LEAN-processen en LEAN-management. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

 • Een salaris dat past bij je rol, competenties en meerwaarde voor de organisatie.
 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten, pensioenregeling en flexibele werktijden.
 • Een dynamische en inspirerende omgeving waarbij we werken volgens De Intal Methode.
 • Een gedreven informeel team waar je successen mee behaald.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor wie ga je werken?

Intal is de bouwpartner bij uitstek voor aluminium kozijnen en vliesgevels. Van ontwerp tot extrusie en van productie tot montage, als specialist willen wij maar één ding: de perfecte oplossing voor projecten bieden. Dat vraagt om meer dan alleen hoge kwaliteit. Snelheid en betrouwbaarheid bijvoorbeeld, evenals betrokkenheid en flexibiliteit. En daarom doet Intal alles zelf. Doordat de productie van het profielsysteem Intal-therm in eigen hand is, is Intal volledig onafhankelijk. Intal ontwerpt, produceert, levert en plaatst. Kortom: Intal staat voor vrijheid. Wij bieden innovatieve mogelijkheden, vrijheid in ontwerp en nieuwe kansen.

 

Enthousiast geraakt door bovenstaande vacature? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via hr@intal.nl of druk op direct online solliciteren.

Direct
online
solliciteren