Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Revit tekenaar

 

Revit is jouw beste vriend. Dit tekenprogramma ken je door en door en jij beschikt over de juiste bouwtechnisch inzicht om detail- en werktekeningen kwalitatief goed te kunnen uitwerken. Verder zijn BIM en AutoCad jou ook niet vreemd en speel jij in op de almaar meer gevraagde 3D behoefte.

Je gaat aan de slag bij het procesdeel Front Office stroming ETO, Engineering to order. De processtroom van ETO kenmerkt zich door de complexiteit van het werk. Hiermee wordt bedoeld dat er unieke technische details inzitten, dat er veel technische en bouwfysische vraagstukken en onderbouwingen aangeleverd en/of gevraagd worden.

 

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Jij bent de expert op 3D en BIM gebied en de interne klant schakelt jouw expertise in. Je vertaalt de behoefte van de klant in gevraagde technische oplossingen en levert kwalitatieve goede 3D tekeningen en detaillering. Je neemt deel aan engineeringssessies en bouwvergaderingen op locatie en fungeert als adviseur richting de klant. Continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Je staat open voor verandering en een dynamische omgeving voel je je goed bij.

 

Wat wij bieden?

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een volledig platte organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid waarbij alles gericht is op het stimuleren van ondernemerschap en dagelijks verbeteren. Intal streeft er naar een showcase te worden voor LEAN-processen en LEAN-management. Als dat nog niet genoeg is bieden wij ook nog het volgende;

 

 • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen per jaar, reiskosten en flexibele werktijden.

 • Werken volgens De Intal Methode.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.

 • Een enthousiast team met passie voor hun werk, direct in de communicatie en altijd in voor pret!

   


  Ben je nog steeds aan het lezen? Dan hebben wij in ieder geval jouw interesse gewekt! Als je deze rol ambieert dan wordt het nu de hoogste tijd om jouw gegevens achter te laten.

   


  Kijk voor meer informatie over werken bij Intal www.deintalmethode.nl.
Direct
online
solliciteren