Voor
alles een
oplossing

Vacatures

Intal heeft regelmatig openstaande vacatures.
Klik op de functie voor meer informatie.

Strategisch Operationeel Manager

Met als doel het behalen van operational excellence is Intal B.V. per direct op zoek naar een strategisch operationeel manager front-office.

 

Wat ga je doen?

Als onze strategisch operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het overzien van een deel van de operatie; van productontwikkeling tot sales, van calculatie tot orderintake en van tekening tot werkvoorbereiding oftewel de Front Office. Je stuurt hierbij meerdere multidisciplinaire teams aan en bewaakt en stuurt de output van deze teams. Je verbetert processen en werkwijzen samen met je teams, met als doel de teams volledig zelfstandig te laten functioneren en groeien naar operational excellence.

 

Je bent in staat je eigen rol vorm te geven waarin je het proces, de visie en strategie mede bepaalt. Dit kun jij omdat je zeer autonoom te werk gaat, weet wat er speelt in de markt en omdat je regelmatig contact hebt met markt experts, architecten en klanten. Je kent hun dagelijkse uitdagingen en staat vooraan met nieuwe ideeën. Samen met het management team bepaal je de strategische planning en neem je anderen mee in de argumenten waarom we deze strategisch keuzes moeten maken. Je bent communicatief zeer vaardig en na realisatie zorg je er voor dat de aanpassingen goed landen bij partners, klanten en onze interne organisatie.

 

Wie zoeken wij?

Voor deze rol zoeken wij een empathisch persoon die stuurt op cijfers. Die structuur kan ontwikkelen en handvatten kan bieden aan de collega's die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het werk en goed kan omgaan met weerstand. Die een rots in de branding is als het even tegen zit voor zowel de klant als voor de eigen teamleden en het teamleden ook laat weten als het werk lekker gaat. Je waardeert de mensen om hun ervaring en kennis, stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt ze daarmee een volgende stap te maken.

 

Doordat jij een ster bent in het benutten van menselijk kapitaal, het systematisch focussen op klantwaarde, het stap voor stap beperken van verspillingen in werkprocessen en door slim gebruik te maken van technologische innovatie ben jij de persoon die ervoor zorgt dat wij door dagelijks te verbeteren snel dichterbij dit doel gaan komen. Jij bent degene met de ideeën, bepaalt de strategie samen met het management team en zorgt dat de veranderingen landen in onze organisatie en bij onze klanten.

 

Ben jij de geschikte kandidaat?

Je hebt een HBO/WO opleiding (technische bedrijfskunde, productietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) dan wel functioneert op dit niveau, je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en bent besluitvaardig. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring (ca. 5 jaar) in een vergelijkbare rol en bent goed bekend met de principes van procesverbetering. Je bent aanwezig op de werkvloer, mensgericht, inspirator/motivator, duidelijk, resultaatgericht en bent goed in staat om de brug te slaan tussen strategie en operationele uitvoering.

 

Word je enthousiast van bovenstaande tekst en denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze rol? Solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar hr@intal.nl

Direct
online
solliciteren